2011. augusztus 4., csütörtök

Miben tárold, hogyan konzerváld a nyár emlékeit?

Ebben a hónapban csupa olyan ötletet szeretnénk megosztani Veletek, ami a nyári nyaraláson összegyűjtött "természetes" emléktárgyak, kavicsok, kagylók és egyéb kincsek, valamint a scrapbook albumokba is helyezhető belépőjegyek, tárgyi "bizonyítékok" tárolásáról szól. Hiszen a hónap témája: Alkoss a nyári emlékekből! Az alábbi fényképek egy kivételével a Rayher kínálatában is kapható tárolódobozok és hasonló célra használható termékek kicsinosított, kreatívan feldobott változatairól készültek. Nézzétek őket végig, gondolkodjatok el rajta, lenne-e hely a lakásban egy-egy ilyen tárgynak! Ha igen, figyeljétek ebben a hónapban a Rayher blogját, mert ezek közül jó néhány elkészítését részletesen is bemutatjuk! Sőt, ehavi tanfolyamaink is pont erről szólnak! Láttátok már?


Az az egy bizonyos kép pedig, amit a bevezetőben említettünk, és ami nem Rayher terméket mutat be, de nem tudtuk megállni, hogy ne mutassuk meg, Martha Stewart honlapjáról származik, íme:

Martha Stewart.com - Vacation Memory Jars


Készítsd el az alábbi dolgokat kézműves tanfolyamainkon!



Ebben a hónapban
  • a papírmasé termékek: dobozok, füzetek, albumok, díszek, chipboard albumok; 
  • a háncs termékek: dobozok; 
  • az MDF és fa termékek: dobozok, tárolók, díszek  
2011. augusztus 1-31 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése